Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в същото

...
Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в същото
Коментари Харесай

Падна голяма тайна на Дженифър Анистън

Дженифър Анистън изглежда просто зашеметяващо на 53-годишна възраст и в това време е един от главните съперници на ботокса и пластичната хирургия в Холивуд.

Дженифър Анистън има вид кожа, която старее релативно по-бавно. По мнение на специалисти по-скоро неугледната назолакримална вадичка и непокътнатият овал на лицето са показателни за SMAS лифтинг. Актрисата има дейни мимики, само че няма дълбоки бръчки на челото или веждите.
-->
Експертът допуска, че Дженифър към момента прибягва до процедурата за инжектиране на невропротеин (ботулинова терапия), макар че тя постоянно е била гневен съперник на всевъзможни инжекции.

Основна процедура, която Анистън обича, оказва помощ за понижаване на подпухналостта и евентуално прави лицевия овал на актрисата да наподобява контуриран и издигнат. Много слабите токове, които проникват през кожата, възстановяват съдовия тонус и усъвършенстват потока на течностите.

Дженифър Анистън се е подлагала на лазерна ресърфейсинг процедура няколко пъти. Процедурата се оправя чудесно с необятен набор от проблеми. Първо, той изравнява тена на кожата, като унищожава надълбоко вкоренения пигмент.

На второ място, посредством нагряване и разрушение на остарелия колаген лазерният рисърфисинг подтиква производството на нови, по-стегнати колагенови спирали, което спомага за изглаждане на релефа. Процедурата понижава дълбочината на белезите и изглажда бръчките, тъй че Дженифър наподобява по-млада.

В едно изявление актрисата разкри, че няколко пъти е прибягвала до процедурата Thermage. Това е радиочестотен монополярен лифтинг. Радиочестотните талази, с помощта на дълбокото си навлизане, придават изразен лифтинг и вършат лицевия овал по-контуриран. Този резултат се реализира посредством мощно стопляне, което образува плътна колагенова рамка, написа още БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР